Nyhed

Madonna samarbejder atter med William Orbit

Produceren fra "Ray Of Light" og dele af "Music" arbejder sammen med popikonet på hendes næste album

Tilbage i juli, nærmere betegnet på den amerikanske uafhængighedsdag 4. juli, offentliggjorde Madonnas manager Guy Oseary på Twitter, at Madonna netop denne dag var gået i studiet for at påbegynde indspilningerne af sit næste studiealbum, opfølgeren til 2008's "Hard Candy".

Nu skriver engelske Sunday Mirror, at Madonna på det nye album samarbejder med William Orbit, der producerede store dele af hendes succesfulde album "Ray Of Light" fra 1998 og også samarbejdede med hende på dele af efterfølgeren "Music" fra 2000. Sunday Mirror skriver videre, at Madonna vil tage på en "enorm" verdensturné næste år efter udgivelsen af det nye album.

Ifølge Sunday Mirror arbejder Madonna hårdt på det nye album i et studie i New York. Hvem der er kilden til historien, melder Sunday Mirror til gengæld ikke noget om.

Det nye album bliver Madonnas 12. studiealbum, soundtracks fraregnet. Hun debuterede i 1983 med albummet "Madonna", der blev en hæderlig succes, og brød for alvor igennem i 1984-85 med sit andet album, "Like A Virgin". Resten er, kan man vist roligt sige, pophistorie med over 300 millioner solgte album og singler.

 

ANNONCE