Nyhed

Malk de Koijn er tilbage

”Toback to the Fromtime” er på gaden i dag, der er album til september og turné i november

Et af Danmarks absolut mest roste og populære hiphopnavne gennem tiden, Malk de Koijn, udgiver i dag singlen "Toback to the Fromtime". Sangen er første singleudspil fra deres kommende, tredje album, der også får titlen "Toback to the Fromtime" og er på gaden 19. september via gruppens eget produktionsselskab Langestrand Fladhjul i samarbejde med Target Distribution.

Samtidig offentliggør Malk de Koijn fire koncertdatoer i efteråret:
 
05/11 @ VoxHall, Aarhus (forsalg: www.voxhall.dk)
11/11 @ Skraaen i Nordkraft, Aalborg (www.skraaen.dk)
12/11 @ Posten, Odense (www.postenlive.dk)
26/11 @ Tap 1, Kbh. (www.billetlugen.dk)

Den nye single er første nye musik fra Malk de Koijn siden deres meget roste album "Sneglzilla" fra 2002. Året efter udgivelsen indledte Malk de Koijn en længere pause, hvorunder de tre medlemmer Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki var involveret i en række andre musikalske og teatermæssige konstellationer, blandt andre Bikstok Røgsystem og Balstyrko. I 2009 blev gruppen genforenet til en meget rost koncert på Roskilde Festival og senere til en efterårsturné, og lige før jul 2010 offentliggjorde de så, at de var på vej med ny musik i 2011.

Nu er de så tilbage, og så er det jo spændende at se, om Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki stadig er tre bananer, man ikke kan nå. Deres to album, "Smash Hit In Aberdeen" (1998) og "Sneglzilla" (2002) fik begge de maksimale seks stjerner af GAFFA, og begge plader har klassikerstatus i dansk hiphop, så der er noget at leve op til.

 

ANNONCE