Nyhed

Mastodon udgiver ny single og har album på vej

Førstesinglen til metallernes femte album er for nylig blevet udgivet digitalt

Tidligere skrev vi, at metalbandet Mastodon er på vej med et nyt album, deres femte, som har fået titlen "The Hunter" og er på gaden 27. september. Nu har Mastodon så udgivet singleforløberen.

Førstesinglen "Curl Of The Burl" kan købes via alle digitale forhandlere, blandt andet iTunes. Som et led i offentliggørelsen af førstesinglen med tilhørende musikvideo og den digitale frigivelse lancerer Mastodon en konkurrence på deres officielle hjemmeside, som du kan læse mere om og deltage i her.

Bandets medlemmer er Troy Sanders (bas, vokal), Brent Hinds (guitar, vokal), Bill Kelliher (guitar) og Brann Dailor (trommer, vokal). Hinds har tidligere udtalt om det kommende album, at "Børn vil komme i problemer med det nye album. De kommer til at ødelægge højttalere, ødelægge fjedrene på senge, drikke sig fulde og være nøgne i offentligheden".

Som vi tidligere har skrevet, er bandet klar til at gå nye veje og rive sig løs efter albummet "Crack The Skye" fra 2009. Det kommende album skulle blandt andet indeholde hurtig punk-metal og sange, som indeholder gentagelser af sætninger som "I wanna drink some fucking blood!"

Bandet forventer, at albummet kommer til at indeholde 14 numre, og "It's about fucking in space" har Dailor udtalt.

I 2009 udgav bandet som nævnt albummet "Crack The Skye", som GAFFAs Keld Rud smed fem stjerner og følgende ord efter:

"Her folder Mastodon sit arsenal af virkemidler ud i fuldt flor og leverer lækkerier til hovedtelefonerne. Med "Crack The Skye" er Mastodon kommet et kæmpeskridt tættere på at realisere deres fulde potentiale".

 

ANNONCE