Nyhed

Moby hovednavn til Stella Polaris

Den gratis chillout-event indtager Odense, Aarhus og København i weekenden med et alsidigt og ambitiøst program

Den årligt tilbagevendende chillout-begivenhed Stella Polaris er vanen tro tilbage den første weekend i august, i landets tre største byer. Stella Polaris har siden 1997 budt på gratis chillout-musik i naturskønne omgivelser, i første omgang leveret af dj's og i de senere år også af livemusikere.

I år kan man vist roligt sige, at Stella Polaris har sammensat sit mest ambitiøse program nogensinde. Hovednavnet er ingen ringere end Moby (billedet), der giver et live-sæt ved den københavnske del af Stella Polaris, søndag den 7. august i Østre Anlæg ved Statens Museum for Kunst.

Af andre optrædende kunstnere kan nævnes Rosa Lux, der optræder live med Alberte og Josefine Winding i Munke Mose i Odense og København og helt sikkert vil fremføre treenighedens store hit "Min Klub Først". Singer-songwriteren Michael Møller spiller live i Odense, og den unge elektronikakunstner Aebeloe kan opleves live i Aarhus i Botanisk Have.

Det samlede program er som følger – og som sagt er der gratis adgang:

 

Friday 5. august Munke Mose/Odense

Lulu Rouge

Asle Bjørn

Kalle B & Løwenstein

Rosa Lux feat. Alberte og Josefine Winding (Live)

Michael Møller (Live)

Sidney Spaeth

Nicka

Afterparty på Posten

 

Saturday 6. august Botanisk Have/Århus

Cemetary

Aebeloe (Live)

Marca

Nicka

Lulu Rouge

Kalle B & Løwenstein

Sidney Spaeth

Pete Gooding

Afterparty på V58

 

Sunday 7. august Østre Anlæg/København

Moby (Live)

Kúra (live)

Kalle B & Løwenstein

Nicka

Le Gammeltoft

Rosa Lux feat. Josefine Winding, Martin Ruym og Solveig Sandnes (Live)

Lulu Rouge

Afterparty på Rust

 

I forbindelse med årets Stella Polaris udgiver arrangørerne deres årlige opsamling, i år den syvende af slagsen, som kan købes ved de respektive arrangementer og derefter i pladebutikker og på download-portaler. Compilation-albummet har titlen "The Seven Seas" og indeholder blandt andet Agnes Obels "Riverside" i et Lulu Rouge-remix, Robin Williams "Bodies" i et Stella Polaris Allstars Remix og Michael Møllers sang "A Deadly Mark".

Læs mere om Stella Polaris på stella-polaris.dk

 

ANNONCE