Nyhed

Sarah debuterer på førstepladsen

Årets X Factor-vinder går direkte ind som nummer 1 på den officielle danske albumhitliste

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og efter nogle uger med sommerstilhed finder vi to nyheder på albumhitlistens to øverste pladser. Ny som nummer 1 er årets danske X Factor-vinder Sarah og hendes debutalbum "Hjerteskud" efterfulgt af Kanye West og Jay-Z og deres meget omtalte samarbejde, "Watch The Throne".

Endnu en nyhed finder vi på en fjerdeplads i form af rapgruppen MFS og deres debutalbum, "Gadens Vilkår". Dette er så ugens tre nyheder i top 40.

Sidste uges etter Adele er gået ned på en tredjeplads med "21", Agnes Obel, som sidste uge lå nummer 2, er nede på en sjetteplads, mens Amy Winehouse og "Back To Black" i denne uge ligger nummer 14.


På hitlisten finder vi i denne uge fem re-entries. Øverst Søren Huss, der efter nogle roste koncerter i Den Grå Hal og på Danmarks Smukkeste Festival går ind på 17. pladsen med "Troen & Ingen", efterfulgt af Kanye West, der efter sidste uges meget omtalte Tivoli-koncert og det ovennævnte Jay-Z-samarbejde går ind med "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" som nummer 26, ligeledes koncertaktuelle Kim Larsen, der er tilbage på en 37. plads med "Mine Damer & Herrer", Prince med opsamlingen "Ultimate" på plads nummer 38 og endelig Amy Winehouse, der er tilbage i top 40 med sit debutalbum "Frank" på plads nummer 40.

Track-hitlisten toppes i denne uge igen af Maroon 5's "Moves Like Jagger", mens streaming-hitlisten toppes af Svenstrup & Vendelboe feat. Nadia Malm med "Dybt Vand", der går op fra sidste uges tredjeplads.

I England ligger Amy Winehouse og "Back To Black" stadig på førstepladsen lige foran Adeles "21", mens førstepladsen i USA er indtaget af Kanye West og Jay-Z og deres "Watch The Throne". Adele og "21" ligger nummer 4, og Amy Winehouse og "Back To Black" ligger i denne uge på plads numer 32.


Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE