Nyhed

Sebastian afslører albumdetaljer

Efter en albumpause på 21 år er den folkekære sangskriver klar til at afsløre albumtitel og dato samt frigive ny single

Den danske sanger, musiker og komponist Sebastian udgiver sit nye album med titlen "Øjeblikkets Mester" til oktober. Det nye album vil være hans første egentlige studiealbum siden "Miraklernes Tid" fra 1990.

I dag torsdag frigives albummets førstesingle "Dejligt Indeni".

Sebastian har blandt andet brugt de seneste 21 år på at fokusere på at skrive musicals og indspille solomateriale, hvor sidstnævnte har resulteret i "Øjeblikkets Mester", som vil indeholde 10 numre, der handler om liv, død, tro og politik kombineret med Sebastians lyrik og observationer.
Albummet er blevet skabt i samarbejde med Morten Kærså, Michael Friis, Klaus Menzer og Nils Henriksen – nogle har været med siden 70'erne. Derudover har Sebastian allieret sig med studiemusikere som blandt andre Gustaf Ljunggren og Øyvind Ougaard.

Som nævnt er det nye album det første reelle studiealbum siden "Miraklernes Tid" fra 1990. I 1971 gjorde Sebastian debut og har i løbet af sin karriere solgt mere end to millioner udgivelser, spillet over 1000 koncerter, modtaget en IFPI's Ærespris ved Danish Music Awards, og omkring to millioner mennesker har købt billet til hans musicals.

På Sebastians officielle Youtube-kanal kan man få indblik i processen med albummet "Øjeblikkets Mester" via videoklippene "Øjebliksbilleder", der løbende bliver lagt op. 

Albummet "Øjeblikkets Mester" sendes på gaden den 24. oktober, og førstesinglen "Dejligt Indeni" kan downloades i dag.  

 

 
ANNONCE