Nyhed

Smashing Pumpkins spiller i Den Grå Hal

Billy Corgan og co. kommer et smut forbi Christiania til november

Det er efterhånden ved at være over tre år siden, at Billy Corgan og hans seneste inkarnation af The Smashing Pumpkins har gæstet Danmark, men i følge bandets hjemmeside er den skaldede frontmand og resten af græskarene nu klar til et besøg i Den Grå Hal den 5. november.

Tilbage i 2008 var det med comeback-albummet "Zeitgeist" i bagagen, at bandet lagde vejen forbi, men siden har de haft gang i mastodont-projektet "Teargarden By Kaleidoscope", der går ud på, at bandet lægger ikke mindre end 44 sange ud på gruppens hjemmeside under det samlende navn "Teargarden By Kaleidoscope", som senere skulle komme som et stort bokssæt. Men nu brydes rytmen lidt ved at samle en stribe nye sange på et "album inden i et album" med titlen "Oceania". Meddelelsen om det kommende Pumpkins-album kommer i forbindelse med en ny aftale bandet har lavet med EMI om at genudgive hele gruppens bagkatalog.

Der er endnu ikke sluppet detaljer ud om, hvad man kan forvente sig af de kommende genudgivelser, men det ligger fast at "Gish", "Siamese Dream" og "Pisces Iscariot" alle vil komme ud i nye versioner senere i år. "Mellon Collie And The Infinite Sadness", bokssættet "The Aeroplane Flies High" "Adore" genudgives til næste år, mens vi skal vente til 2013 på at "Machina/The Machines Of God" og "Machina II: The Friends & Enemies Of Modern Music" vil blive genudgivet som et samlet album. Samme år er gruppen også klar med et nyt opsamlingsalbum.

Seneste skud på "Teargarden By Kaleidoscope"-stammen, hvorfra man må kunne forvente at høre et par numre i Den Grå Hal, fik fire stjerner med på vejen af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, der skrev:

"Der er næsten noget powerpoppet over Corgans rockformel anno 2010, og det, blandet med arbejdsformen med at udsende det 44 numre lange album i småbidder, synes at være en vindende formular. (...) I den fængende åbner The Fellowship synges der "Are you with us, or against us?", og efter at have haft ep'ens skarpe og stærke sange snurrende i ørerne gør man nok klogt i at svare ja til førstnævnte."

 

ANNONCE