Nyhed

Sort Sol til Train

Som et led i den igangværende genforeningsturné lægger københavnerne vejen forbi Train i Aarhus

For nylig skrev vi, at det københavnske punk-rock-band Sort Sol afslutter deres genforeningsturné i Grenå i Jylland sidst i november. Men kort forinden får man mulighed for at opleve medlemmerne Steen Jørgensen (vokal), Lars Top-Galia (guitar), Tomas Ortved (trommer), The Adam (guitar), Manoj Ramdas (guitar) og A.C (bas) på Train i Aarhus.

I oktober måned sidste år skrev vi, at Sort Sol blev gendannet for at give en række koncerter, og siden gendannelsen har de turneret i det danske land.

Turnéen startede i marts måned med en koncert i Horsens Ny Teater. Koncerten blev tildelt fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, som blandt andet skrev:

"Man kan kun håbe, at denne tour ikke er et engangsforetagende, og at Sort Sol har tænkt sig at blive på musikscenen længe endnu og om ikke andet, at denne tour bliver dokumenteret på den ene eller anden vis. Aftenens præstation har i hvert fald givet lyst til mere, og det kan stærkt anbefales at gribe muligheden for opleve bandet i formidabel form i løbet af foråret".

Den 24. november tilbage i 1977 spillede Sort Sol deres allerførste koncert på Rødovre Statsskole. Dengang hed de Sods, musikken var punk og de udgav to album. I 1983 blev navnet Sods erstattet af Sort Sol, og i forbindelse med genforeningen har bandet genudgivet deres (med ganske få undtagelser) samlede værker i form af 11 album i et massivt bokssæt, som i alt indeholder 116 numre.

Torsdag den 17. november kl. 20.00 står Sort Sol på scenen på Train i Aarhus. 

Billetter kan købes via GAFFA Live, og du kan læse mere om koncerten her.

 

ANNONCE