Nyhed

Suede udgiver nyt album

Suede-forsanger Brett Anderson har bekræftet, at bandet udsender nyt album

I et interview med den engelske radiokanal Xfm bekræfter Brett Anderson, at Suede vil lave et nyt album. Rygterne om nyt materiale fra britpopperne har svirret siden gendannelsen i 2010, men indtil nu har det været uvist, om der var hold i rygterne. Overraskende er det, at nyheden kommer samtidig med udgivelsen af singlen "Brittle Heart" fra Brett Andersons kommende soloalbum "Black Rainbows".

Brett Anderson udtaler: "Det er min plan at skrive et nyt Suede-album, efter jeg er færdig med at promovere mit soloalbum." Brett Anderson kan dermed se frem til et travlt efterår, men som han forklarer videre: "Det handler blot om at prøve at holde sig selv interesseret hele tiden. Det, jeg tror, jeg virkelig har lært ved at være i Suede så lang tid, er at undgå at køre i samme skure."

Brett Anderson har altså ikke tænkt sig at ligge på den lade side, og måske får vi også et nyt soloprojekt efter det kommende Suede-album, for som han siger: "Jeg tror, det handler om forblive interesseret som musiker, og at lave et nyt Suede-album bliver spændende, og at lave endnu et soloprojekt derefter bliver spændende."

Suede udgav deres første album "Suede" i 1993 og har derefter udgivet fire andre studiealbum. De gik i opløsning i 2003, men blev gendannet i 2010 for at spille koncerter, og nu er deres sjette album altså i støbeskeen.

Som vi tidligere har skrevet udkommer Brett Andersons soloprojekt "Black Rainbows" den 26. september, og singlen "Brittle Heart" kan allerede downloades.

 

ANNONCE