Nyhed

Yelle gæster Train og Vega

Den franske elektro-pop-trio lægger vejen forbi Aarhus og København til september

Til september giver Julie Budet og resten af Yelle koncert på Train i Aarhus og Lille Vega i København. På årets udgave af Roskilde Festival gav Yelle koncert i Odeon-teltet, hvor man kunne hoppe med på en blanding af numre fra debutalbummet "Pop-up" fra 2007 og den nyeste udgivelse "Safari Disco Club", der udkom i februar i år.

Electropop-bandet har etableret sig som et forrygende live-act med energiske og medrivende lyde og koncerter, som ofte udvikler sig til en stor fest. Til deres koncert i Odeon-teltet på Roskilde i år væltede regnen ned under en lynende himmel udenfor, og indenfor væltede et feststemt publikum rundt i det tætpakkede telt.

Yelle er kendt for at levere en lyd af elektroniske toner blandet med sød pop og franske tekster - alt sammen en tydelig inspiartion fra 80'ernes markante synth-kompositioner.

Yelle har eksiteret som duo bestående af Julie Budet og Jean-François Perrier i mere end 10 år. Men gennembrudet skete i 2005, da duoen lagde deres musik, og blandt andet hittet "Je Veux Te Voir", ud på MySpace. Efterfølgende tog det fart, og mens duoen turnerede i Frankrig og Europa, skrev og inspillede de debuten "Pop-Up".

Med på både debuten og turneen var også Tanguy Destable, der efter indspilningerne blev er fast element af Yelle. Trioen kommer nu tilbage til Danmark og kan i denne omgang opleves på Train i Aarhus og Lille Vega i København.

Koncerten finder sted tirsdag den 27. september på Train i Aarhus og onsdag den 28. september i Lille Vega i København.

Tilbage i 2008 gæstede Yelle Train i Aarhus. Koncerten modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt.

Billetter kan købes via GAFFA Live.