Nyhed

Fransk elektropopprinsesse til Danmark

Der er lagt op til fransk fællessang på både Train og i Vega til efteråret

Den populære franske elektropopsangerinde Yelle, der tidligere har optrådt på Roskilde i 2011 og holdt fest i Store Vega, giver til november to koncerter i Danmark. Den 26. november står Train i Aarhus for skud, og den 27. november skal der atter festes igennem i Københavns Store Vega.

Siden sin debut med albummet Pop Up i 2007 har Frankrigs elektropopprinsesse Julie Budet alias Yelle bevæget sig tættere på den europæiske popmusiks trone. Hun har sit tredje album, "Complètement Fou", på trapperne, og det er i den forbindelse, at hun gæster Danmark til november.

De lettilgængelige melodier og de til tider eklektiske genrekombinationer kom da også til udtryk på Yelles udspil, "Safari Disco Club" fra 2011. Den svære toer blev godkendt af GAFFAs Jesper Buhl, der kvitterede med tre stjerner og skrev: "Franske Yelle, anført af sangerinden Julie "Yelle" Budet, har begået en ubesværet toer med albummet Safari Disco Club, som fortsætter debutalbummets letbenede, men veldrejede electropop-stil."  

Den omtalte Store Vega-koncert fandt ligeledes sted i 2011. Her holdt Yelle en sand fest, hvor sangerinde og band havde publikum i deres hule hånd. GAFFAs Nynne Hein Møller gav fem feststemte stjerner og skrev om koncertens afslutning: "For her opstår uden tvivl den festlige koncerts afsindige højdepunkt, hvor man som publikum både er begejstret over den fantastiske stemning og samtidig også frygter lidt for sit liv, da Vegas gæster hopper, springer, synger, klapper, så man sjældent har set det før. Fantastisk afslutning på en for vild koncert med de franske festaber."

Forsalget er startet og billetter kan skaffes via Billetnet.dk og Billetlugen.dk

ANNONCE