Nyhed

Årets bedste album ifølge Our Broken Garden

Anna Brønsted fortæller om sine fem musikalske favoritter fra 2011

Året er ved at gå kraftigt på hæld, og i den anledning har GAFFA givet ordet til en række musikere og GAFFA-skribenter, der året ud vil fortælle om deres fem musikalske favoritter fra 2011. I dag gælder det Our Broken Garden alias sangerinde, pianist og sangskriver Anna Brønsted, der i 2011 turnerede og udgav singlen "Diamonds In Your Mouth". Du kan høre hendes playliste på Spotify her.


Oum Kalthoum : Aghani Aflam Dananeer
Oum Kalthoum er den vildeste ægyptiske diva. Hun levede fra 1898 til 1975, og var en kæmpe stjerne indenfor den arabiske klassiske musik. Hun har en utrolig autoritet og elegance. Lækker dame.

Arvo Pärt: Pärt Piano Music

Arvo Pärt er jo bare sjælens komponist nr. 1, og denne her udgivelse er en samling af nogle af hans fineste værker for klaver.

Yair Dalal: And You Love

Yair Dalal er oud- og violin-mester fra Israel. Ud over at spille fantastisk smukt så synger han som en drøm.

PJ Harvey: Let England Shake
Jeg har egentlig aldrig digget PJ sådan helt vildt, men den her plade gik bare rent ind. Der er så mange nuancer og lag i musikken og i viben. Det er så dejligt.

Kate Bush: 50 Words for Snow
Skøn, langsom, moden og smuk, smuk plade. Og så elsker jeg at Kate Bush bare er så fuldkommen kompromisløs og kold i røven. Hvis hun har lyst til at lave en sang på 11 minutter med en skuespiller-mand der speaker hjemmelavede ord ind over, så gør hun det.

ANNONCE