Nyhed

Darling Don't Dance klar med album

Til marts udsender den aarhusianske støjrock-kvartet sit debutalbum "City Ghosts"

Den støjende kvartet Darling Don't Dance udgiver til marts debutalbummet "City Ghosts", og allerede nu kan man få en forsmag på det nye materiale.

Darling Don't Dance har nemlig valgt at lægge åbningsnummeret fra pladen, "Wait For High Tide", ud til fri streaming og download på Soundcloud.

Lyt til "Wait For High Tide" nedenfor.

Da amerikanske EMA for nylig lagde vejen forbi Voxhall i Aarhus og Vega i København, stod Darling Don't Dance for opvarmningen. Har spillede Darling Don't Dance blandt andet det nye nummer "Wait For High Tide", og efterfølgende tweetede EMA anerkendende:

"whoa. people think i am grunge but danish band darling can't dance is like the grungiest band ever. high heels and big muffs.#rules"

Darling Don't Dance har både nydt godt af interessen i Danmark og i høj grad også af interessen i udlandet, hvor publikum, og dermed også interessen for støjrock, er større. Således har Darling Don't Dance spillet på Iceland Airwaves og turnéret de små undergrunds-venues i New York, hvor de også har arbejdet på "City Ghosts".

I 2009 udsendte bandet ep'en "Bare Frames", der fik flere gode anmeldelser med på vejen. Nu er de så klar med "City Ghosts", der udkommer til marts på Pad & Pen Records, og i løbet af december vil Darling Don't Dance sende flere teasers ud.

Trackliste:

1.      Wait For High Tide

2.      Desire

3.      Golden View

4.      Replacement

5.      Never Seen Anything Like This

6.      Color Song

7.      GIN

8.      The Languages We Speak

9.      Movies

10.    Spell

Lyt til "Wait For High Tide" her:

 

ANNONCE