Nyhed

"Dolly" er ude i fysisk format

Larsen & Furious Janes roste fjerde udspil er nu ude på lp

Der var meget ros til Larsen o& Furious Janes fjerde album "Dolly", der blev lagt op til gratis download på bandets weblabel www.momowave.org. Om baggrunden for momowave.org udtalte bandet tilbage i juli:

"Vi har hverken lysten eller evnerne til at være en del af musikbranchen. Men vi vil gerne dele vores musik med dem, den interesserer. Vores styrker ligger i at skrive og indspille. Vi har ikke lyst til, at Larsen & Furious Jane skal være en produktionsvirksomhed. Den ekstreme professionalisering af selv den mest nicheprægede danske musik gennem de sidste år gør Larsen & Furious Jane til amatører. For os er glæden og skabertrangen essentiel. Vi ønsker ikke at være levebrødsmusikere. Med momowave.org etablerer vi en direkte kanal til vores publikum. Vores formodning er, at webbårne udgivelser kan give plads til mere leg og flere eksperimenter. Det giver os en frihed at vide, at det, der binder os til vores publikum, er en fælles lyst til at finde ud af, hvor musikken kan føre os hen, og ikke, at vi skal levere en vare formet af strukturer, som er uvæsentlige for vores musikalske virke."

Efter at have været tilgængeligt som gratis download er "Dolly" således nu til glæde for fans og musiksamlere ude i fysisk format – på lp i et eksklusivt tryk. Siden Dolly udkom i juli har mere end 5.000 musikinteresserede danskere downloadet albummet, der var blandt de danske bidrag til årets Nordic Music Prize, og som allerede på nuværende tidspunkt har markeret sig stærkt på diverse mediers årslister. Blandt andet GAFFAs egen, hvor den har fået en andenplads med begrundelsen:

"Som herrer i eget hus fortsætter gruppen stilen fra forgængeren Zen Sucker, der udmærkede sig ved sit dekadente lydbillede og en samling tekster, der malede med en mørke penselstrøg. Larsen & Furious Jane er et spændende bud på, hvordan et band lader skabertrangen sejre over det kommercielle."

Albummet kan bestilles gennem Larsen & Furious Janes webshop http://momowave.bigcartel.com/ og findes også i udvalgte pladeforretninger.

ANNONCE