Nyhed

GAFFAs adventskalender: Julen ifølge Kato

Den dobbelte GAFFA-prisvinder fortæller om sit syn på julen og julens musik

Det er tredje søndag i advent, og i GAFFAs lille adventskalender har vi denne gang stillet tre julespørgsmål til Kato, der i torsdags vandt to GAFFA-Priser: Årets Elektroniske Udgivelse ("Discolized 2.0") og Årets Nye Navn.

 

Hvad er dine tre yndlingjulesange?

1: Chris Rea – Driving Home for Christmas
Indtil for 3 år siden hadede jeg denne sang og kunne slet ikke forstå de altid spillede den i radioen... På en tur hjem i bil midt i en snestorm gav det lige pludselig mening for mig, og nu er det mit favoritjulenummer.

2: Mariah Carey - All I Want for Christmas is You
Ja, jeg ved godt det er vildt cheesy, men julestemningen rammer mig hver gang jeg hører dette nummer. Og så var hun jo en frækkert dengang!

3: Kick The Kangaroo - Sleigh Ride
Total glemt udgave af klassikeren der er lavet i en million udgaver. Men den bedste coverversion er efter min mening lavet af dette danske band.

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

– Det var det plastic-trommesæt, jeg fik som toårig. Jeg elskede det, men vores nabo var ikke så glad.

Hvad betyder julen for dig?

– Julen er lig med tiltrængt familietid for mig. Jeg ser desværre ikke min familie så meget i løbet af året, så jeg ser virkelig frem til de tre dage, hvor vi er samlet. For mig er det ligesom at tage på ferie. Jeg kommer tilbage til Aarhus med opladet batteri og nyt overskud.

ANNONCE