Nyhed

Korn-forsanger i frontalangreb på Obama

Jonathan Davis lufter konspirationsteorier og kras kritik af præsidenten i nyt interview

Begejstringen var stor, da Barack Obama overtog posten som USAs præsident efter den republikanske George Bush Jr. - ikke mindst i musikerkredse, hvor blandt andre Bruce Springsteen stod i spidsen for at hylde og støtte Obama. Også på den anden side af Atlanten var forhåbningerne høje; da undertegnede for et par år siden var inde på emnet under en snak med Pulps Jarvis Cocker, sagde han således blandt andet at "alene det faktum, at han (Barack Obama, red.) er blevet valgt er fantastisk og et tegn på håb for verden".

Forsanger i Nu-metal-bandet Korn Jonathan Davis er dog af en noget anden holdning, idet han i et nyligt interview langer kraftigt ud efter præsidenten og samtidig lufter den velkendte konspirationsteori om Illuminati - et verdensomspændende, hemmeligt selskab, som ifølge tilhængere af teorien styrer hele verdens gang. "Illuminati" er da også titlen på en sang på Korns seneste album, "Path of Totality", hvori det blandt andet hedder: "Parasites they run around, the culprits won't be found / They lie behind this mask of wealth / They're taking over now / Illuminati they hide".

I interviewet med Billboard siger Davis blandt andet, med henvisning til sangen:


"Som jeg siger om det Hvide Hus: "They built this house of shame". Før i tiden så folk op til Det Hvide Hus og Amerika, og idag synes jeg, at det er som et skammens hus. jeg savner de gamle dage, hvor folk var stolte af at være amerikanere". Davis kalder endvidere Obama for en "marionet for Illuminati", og tilføjer:

"Dybest set har han trukket dette land ned på det værste niveau nogensinde".

ANNONCE