Nyhed

Malk De Koijn fortsætter live

Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki løfter sløret for ny Danmarksturné

Malk De Koijn afsluttede i weekenden deres efterårsturné med to koncerter i TAP1, hvor de sammenlagt spillede for i alt 11.000 fans. Den store succes ved koncerterne i kølvandet på "Toback To The Fromtime" følges nu op af en Danmarksturné, der bringer Malk De Koijn rundt i hele landet

Turnéen omfatter 12 shows, starter fredag den 24. februar på Værket i Randers og slutter lørdag den 14. april i Amager Bio i København.

Da Malk De Koijn indledte sin novemberturné på Voxhall efter udgivelsen af "Toback To The Fromtime", var GAFFAs anmelder Nicholai Friis Pedersen på pletten. Han gav koncerten fem stjerner og skrev blandt andet:

"Sættet gik flere gange op i en højere enhed. For eksempel da Tue T problemfrit eksekverede alle de tungebrækkende rytmiske detaljer i sit vers fra "Kosmisk Kaos", da Geolo G gav den som den unge thug-rapper Smør 40 (eller Smør Fizzo) i "De Rigtige McCoys", eller da Blæs B så let som ingenting lirede sin 1:1-gengivelse af MC Einars flow af i "Weekendkriger".

Når den er bedst, er kemien mellem de tre rappere nærmest magisk. Til tider faldt intensiteten i leveringen af rappen, men de kunne uden de store problemer finde den frem igen. Det gjorde de for eksempel, da de gik fra en undervældende version af "Braget" til en hæsblæsende fremførsel af "Å Åå Mæoi", hvormed de satte det det bedst tænkelige punktum for en koncert, som uden problemer scorer en stor femmer."

Ny tourplan:

24.feb – Værket, Randers

25.feb – Godset, Kolding

2.mar – Sønderborghus

3.mar – Tobakken, Esbjerg

16.mar – Horsens Ny Teater

17.mar – Posten, Odense

23.mar – Tapperiet, Køge

24.mar – Voxhall, Aarhus

6.apr – Bornholms Musikhus

7.apr – Stars, Vordingborg

13.april – Gimle, Roskilde

14.apr – Amager Bio

 

Køb billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.

 

ANNONCE