Nyhed

Marilyn Manson gæster Copenhell

Den københavnske metalfestival får selskab af det kontroversielle og populære amerikanske ikon Marilyn Manson

Den københavnske metalfestival Copenhell har netop offentliggjort, at Marilyn Manson lægger vejen forbi Copenhell 2012. Festivalen, der løber af stablen 15. og 16. juni, skriver følgende på sin Facebook-side:

"COPENHELL kan med stolthed præsentere yderligere tre navne til Danmarks største metalfest i juni 2012. Chok-rocker extraordinaire MARILYN MANSON, mægtige KILLSWITCH ENGAGE og det finske drukorgie KORPIKLAANI er nu tilføjet til plakaten. Og endnu et navn bliver afsløret i morgen kl. 10.00…"

Marilyn Manson udgav sit seneste album "The High End Of Low" i 2009. Tidligere på året blev det så bekræftet, at opfølgeren, der har fået titlen "Born Villain", er på vej. "Born Villain" er sat til at udkomme til februar, tids nok til at de danske fans kan nå at få de nye numre ind under huden inden Copenhell.

"Born Villain" bliver det første album, der udkommer på Mansons eget pladeselskab, Hell, etc., der i samarbejde med Cooking Vinyl står for en verdensomspændende udgivelse.

Ifølge Rock Sound har Manson i forhold til udgivelsen modtaget flere tilbud. Han holdt sig imidlertid til eget pladeselskab, da han der kunne bevare fuld kreativ kontrol over det kommende album, som Cooking Vinyl så vil distribuere og promovere globalt. På "Born Villain" får Manson atter hjælp af bassisten og guitaristen Twiggy Ramirez.

"Born Villain" er samtidig titlen på en kortfilm instrueret af den amerikanske skuespiller Shia LaBeouf (Transformeres, Wall Street: Money Never Sleeps), der fungerer som som en slags trailer for det kommende album. "Born Villain", der låner klip fra andre film, som Alejandro Jodorowskys film "The Holy Mountain" fra 1973, er ikke noget for sarte sjæle. Kortfilmen, der indeholder musik fra det kommende album, kan ses her, hvis man tør, men der må advares om stærke billeder.

Foreløbigt lineup til Copenhell 2012: Lamb of God, Anthrax, Skeletonwitch, Trivium, Marilyn Manson, Killswitch Engage & Korpiklaani.

ANNONCE