Nyhed

Marit Larsen gæster København og Aarhus

Den norske sangerinde og sangskriver besøger Vega og Train i februar

Den norske sangerinde og sangskriver Marit Larsen har netop udsendt sin tredje plade "Spark", og besøger Danmark for at give to koncerter i februar, hendes første herhjemme. Nærmere betegnet 15. februar i Lille Vega og 16. februar på Train i Aarhus.

Marit Larsen har allerede oplevet stor international succes og solgt over 12 millioner plader og singler på verdensplan som den ene halvdel af popduoen M2M, der eksisterede i perioden 1999-2002. Siden gik hun solo og anlagde et lidt mere eftertænksomt udtryk. Hun debuterede i 2006 med albummet "Under The Surface", som i 2008 blev fulgt op af "The Chase". Da hun også efterhånden fik hul igennem til det tyske marked, udgav hun i 2009 albummet "If A Song Could Get Me You" specielt møntet på det tyske marked.

Som solist har Marit Larsen samlet solgt over 360.000 plader, primært i Norge og Tyskland. Herhjemme har salgstallene indtil nu været lidt mere beskedne, men Marit Larsen småhitter for tiden med singlen "Coming Home", som er i rotation på P3 og P4, så det går den rigtige vej for hende.


Billetsalget til koncerterne er i gang via GAFFA Live.

Se Marit Larsens nye musikvideo "Coming Home" nedenfor.

ANNONCE