Nyhed

Marit Larsen klar til danske koncerter

Vi har fanget den norske sangerinde og sangskriver forud for hendes koncerter i Vega og på Train for at høre lidt om, hvad vi kan forvente

Den norske sangerinde og sangskriver Marit Larsen har netop udsendt sin tredje plade "Spark", og besøger Danmark for at give to koncerter i februar, hendes første herhjemme i seks år. Nærmere betegnet 15. februar i Lille Vega og 16. februar på Train i Aarhus.

Marit Larsen har allerede oplevet stor international succes og solgt over 12 millioner plader og singler på verdensplan som den ene halvdel af popduoen M2M, der eksisterede i perioden 1999-2002. Siden gik hun solo og anlagde et lidt mere eftertænksomt udtryk. Hun debuterede i 2006 med albummet "Under The Surface", som i 2008 blev fulgt op af "The Chase". Da hun også efterhånden fik hul igennem til det tyske marked, udgav hun i 2009 albummet "If A Song Could Get Me You" specielt møntet på det tyske marked.

Som solist har Marit Larsen samlet solgt over 360.000 plader, primært i Norge og Tyskland. Herhjemme har salgstallene indtil nu været lidt mere beskedne, men Marit Larsen småhitter for tiden med singlen "Coming Home", som er i rotation på P3 og P4, så det går den rigtige vej for hende.


Vi har fanget Marit Larsen for at høre lidt om, hvad vi kan forvente os af koncerterne.

Hvordan er det gået i øveren?

– Det er gået rigtig godt. Vi er blevet gode til at blande materialet fra de tre forskellige plader på en måde så det giver mening. Ud over mig selv er der seks i bandet, og vi synes det er rigtig sjovt at bytte instrumenter undervejs.


Hvad kan vi forvente os af koncerten?

– Nu, hvor jeg har numre fra tre plader at vælge imellem, kan jeg spille længere koncerter, end jeg har gjort tidligere, og jeg smider måske også et par cover-numre ind i sættet.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?


– Før jeg går på scenen er det meget vigtigt for mig at være sammen med bandet. Vi lytter til musik, spiller lidt selv og spiser en god middag.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Åh, den er egentlig ikke så detaljeret, men en ting jeg rigtig gerne vil have på er frisk ingefær, citron og honning. Det er rigtig godt for stemmebåndende. Det bilder jeg mig i hvert fald ind, men jeg ved ikke, om det er ren placebo-effekt, haha.


Har du spillet i Danmark før?

– Ja, jeg spillede på Spot Festival i 2006, men der var næsten ingen mennesker for at høre mig, så jeg håber, der kommer nogle flere den her gang, haha. Jeg har i hvert fald glædet mig til at komme tilbage.

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.


Se Marit Larsens musikvideo "Coming Home" nedenfor.

ANNONCE