Nyhed

Niki and the Dove til Vega

Den svenske elektropop-duo besøger Vesterbro i januar

Da britiske BBC tidligere på måneden offentliggjorde sin liste over morgendagens stjerner, Sound of 2012, var svenske Malin Dahlström og Gustav Karlöf - alias Niki and the Dove - blandt de blot femten navne, som var udvalgt på baggrund af nomineringer fra 184 engelske musikeksperter.

Der er i det hele taget sket ting og sager for duoen i det forløbne år, hvor de efter udgivelsen af ep'en Dj, Ease My Mind skrev kontrakt med amerikanske Sub Pop Records, som efterfølgende udgav yderligere to ep'er; The Fox udkom i juni måned og blev i oktober efterfulgt af The Drummer.

Titelnummeret fra sidstnævnte blev iøvrigt Ugens Uundgåelige på Danmarks Radios P3 i uge 44, så også herhjemme er man med andre ord blevet opmærksom på de to svenskere, som endvidere allerede har markeret sig med spektakulære koncerter, hvor der arbejdes bevidst med koreografi og scenografi.

Koncerten afvikles på Vega den 6. januar klokken 20.00. Billetter koster 140 kroner og kan erhverves via Billetnet, på posthuset eller gennem Vegas egen hjemmeside.

ANNONCE