Nyhed

Nyt fra Common

Den amerikanske rapper og skuespiller udsender sit niende album i januar

I foråret aflyste Lonnie Rashied Lynn, Jr. - alias Common - hele sin annoncerede turné, herunder en koncert på Vega, og udskød desuden udgivelsen af opfølgeren til 2008-udspillet "Universal Mind Control".

Nu skuille den længe ventede "The Dreamer, The Believer" imidlertid være lige om hjørnet, idet den ligger klar til udgivelse den 9. januar.

39-årige Common debuterede tilbage i '92 med albummet "Can I Borrow a Dollar?", og har gennem karrieren samarbejdet med folk som Erykah Badu, Kanye West og The Neptunes, som var inde over det seneste udspil.

Sideløbende har herren plejet en skuspilller-karriere og som sådan medvirket i film som "Date Night", "Terminator: Salvation" og "American Gangster". Om det kommende album og dets titel udtaler Common i en pressemeddelelse:

"Da jeg var en lille knægt sagde alle,, at jeg var en drømmer. Da jeg begyndte at realisere de drømme, gjorde jeg mig selv til en troende. Det handler i virkeligheden om at se noget, du vil have, og så virkeliggøre det. Det er den rejse, jeg ønsker at lytteren skal tage ud på med dette album".

ANNONCE