Nyhed

Springsteen: Nyt album bliver mit bedste i årevis

Fans kan ifølge bossen roligt begynde at glæde sig til næste års studiealbum

Det er næppe undgået eventuelle interesseredes opmærksomhed, at en vis, 62-årig mr. Springsteen fra New Jersey har et nyt studiealbum i støbeskeen - det seneste var det kun lejlighedsvist vellykede "Working on a Dream" fra 2009 - og er på vej på landevejen på en turné, som også bringer ham forbi næste års Roskilde Festival.

Tidligere på måneden dukkede bossen op backstage ved en koncert i New York med den jævnaldrende og musikalsk åndsbeslægtede kollega Bob Seger, og ifølge Seger er hans berømte kollega begejstret for sit nye produkt.

"Han er ved at masterere det lige nu. Han siger det er virkelig usædvanligt og at det er det bedste, han har lavet i årevis", fortæller Seger til Rolling Stone. Og det lyder jo unægteligt lovende, idet man med nogen ret kan hævde, at de seneste par nye plader efter mandens normale standard har været lettere middelmådige størrelser - med outtake-samlingen "The Promise" som en monumental undtagelse.


Seger selv samlede sit Silver Bullet Band tilbage i '73 - omtrent samtidig med at Springsteens E Street Band fandt sin faste form - og huskes for sange som "Old Time Rock'n Roll" og "Against the Wind".

Det bliver som bekendt et amputeret E Street Band, som til marts indleder en ny, omfattende turné. I 2008 døde bandets organist Danny Federici af modermærkekræft, og tidligere i år gjorde eftervirkningerne af et slagtilfælde det af med saxofonisten Clarence "Big Man" Clemons.

ANNONCE