Nyhed

WhoMadeWho udgiver nyt album

WhoMadeWho er klar med et nyt album, en liveoptagelse fra Roskilde Festival og nye koncerter til foråret

Der er gang i WhoMadeWho. Til februar udsender gruppen nemlig sit andet album på under et år. Således er gruppen klar med albummet "Brighter", der udkommer den 27. februar og følger op på det digitale mini-album "Knee Deep". Samtidig har gruppen også udsendt en video fra deres optræden ved årets Roskilde Festival og er klar med datoer for nye koncerter til april.

Ifølge en pressemeddelelse og jævnfør det kommende albums titel, skifter WhoMadeWho med "Brighter" musikalsk kulør, idet albummet skulle være lysere og mere poppet. Førstesinglen "Inside The World" er på gaden i dag, og som man kan se og høre nedenfor, er det netop det nummer, WhoMadeWho spiller i videoen fra Roskilde Festival 2011, og som WhoMadeWho desuden åbnede GAFFA-Prisen 2011 med.

I januar udsendes en 7" vinyl, hvor John Grant udfylder B-siden med et cover af "Inside World". På remixfronten lander der i vanlig WhoMadeWho-stil en række remixes fra nogle af de større internationale kunstnere inden for den elektroniske genre. Første remix bliver leveret af Digitalism. Bandets internationale format understreges ligeledes af, at det tyske selskab Kompakt udgiver "Brighter" i store dele af verden.

Det seneste album "Knee Deep" blev anmeldt af GAFFAs Jesper Buhl, der albummet fem stjerner idet han konkluderede:

"Alt i alt er WhoMadeWhos blanding af disko, techno, rock og god sangskrivning virkelig vellykket på en plade, hvor gruppen også formår at overraske med små detaljer, man ikke havde forventet at høre. Tak, fordi I eksperimenterer."

Til april 2012 besøger WhoMadeWho følgende danske byer og spillesteder:

13. april, Studenterhuset, Aalborg

14. april, Vega, København 

20. april,  Radar/Musikcafeen, Aarhus

21. april, Posten, Odense

På Roskilde Festival 2011 gav WhoMadeWho koncert foran godt 15.000 mennesker fredag nat kl. 02. Her spillede WhoMadeWho singleforløberen "Inside World", og det er der blevet denne film ud af:

ANNONCE