Nyhed

AfroCubism kommer til København

Verdensmusikkens crème de la crème spiller i Amager Bio

Musikerne i AfroCubism er allesammen anerkendte musikere fra Cuba og Mali. Bandet består blandt andre af frontmand Eliades Ochoa, som er kendt fra projektet Buena Vista Social Club, der skulle vise sig at indspille verdensmusikkens bedst sælgende album. Afrocubisms øvrige medlemmer er Djelimady Tounkara, Toumani Diabaté, Bassekou Kouyate og Kasse Mady Diabaté.

Bandet udgav i 2010 det selvbetitlede album "AfroCubism" på Circuit/Playgound. Albummet høstede stor begejstring og fem stjerner hos GAFFAs anmelder Torben Holleufer, der skrev: "Vi kommer ret hurtigt afsted med Nico Saquito-hittet Al Vaivén de mi Careta, og omgående mødes de to sangere i frydefuld samklang, i et nummer der er så rystende i sin meditative skønhed, og som virkeligt sætter tonen for resten af albummet."

Afslutningsvis opfordrer Torben Holleufer GAFFAs læsere til at høre pladen med denne bemærkning:

"Missionen lykkedes. Og en fed, fed plade kom ud af det. Sikkert en af de skiver, jeg vil ærgre mig over, at jeg ikke gav samfulde seks stjerner. For det er en plade, som jeg nok aldrig bliver færdig med. Tjek den ud!"

AfroCubism, der også gæster Roskilde Festival 2011, kan opleves i Amager Bio lørdag den 20. august klokken 21. Billetsalget starter den 4. februar på Billetnet.

 


 

ANNONCE