Nyhed

Britney Spears klar med albumtitel og udgivelsesdato

Den kontroversielle popprinsesse udgiver "Femme Fatale" midt i marts

Britney Spears er aktuel med singlen "Hold It Against Me", og hun har nu offentliggjort titel, udgivelsesdato og albumcover på sit syvende studiealbum. Albummet får den meget passende titel "Femme Fatale", er på gaden 15. marts, og du kan ses coveret herover. 

Via Twitter udtaler Britney Spears: "Jeg har øst mit hjerte og min sjæl ind i dette album over de sidste to år. Jeg har puttet alt, jeg har, ind i det. Dette album er til jer, mine fans, som altid har støttet mig og har stået ved min side i hvert skridt, jeg har taget. Jeg elsker jer alle."

Albummet er produceret af Spears' mangeårige partnere Dr. Luke og Max Martin samt navne som Rodney Jerkins, Stargate, Fraser T. Smith og Bloodshy & Avant.

Britney Spears debuterede i 1999 som 17-årig med albummet "...Baby One More Time", der ligesom titelnummeret blev et kæmpehit, og resten er pophistorie med en række kunstneriske og personlige op- og nedture, som er blevet dækket intensivt i pressen. Hendes seneste album er "Circus" fra 2008. Et album, som GAFFAs Signe Bønsvig Wehding tildelte beskedne to stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Britney ligner en softporn-popcorn-stjerne på coveret, men den tunge, stønnende stil fra 'Blackout' er lagt på hylden. I stedet giver hun sig af med frygtelige ballader som 'Out From Under', 'My Baby' og 'Blur', der i ubehagelig grad understreger hendes mangler som sangerinde."

Britney Spears har gennem årene solgt over 100 millioner plader.

ANNONCE