Nyhed

Elton John: Billy Joel skal på hårdere afvænning

Den ene klaverbokser mener, den anden har brug for en hård, kærlig hånd

Elton John er kendt for tidligere at have spillet en positiv rolle i Rufus Wainwrights afvænning fra et eskalerende stofmisbrug, og nu har Sir Elton så offentligt udtalt, at hans gode ven Billy Joel bør gå på en hårdere afvænning, end denne tidligere har prøvet.

I et interview i det nye nummer af Rolling Stone udtaler Sir Elton blandt andet: "Billy vil hade mig for dette, men når alt kommer til alt, kører han på frihjul. (...) Billy er en gåde. Vi har aflyst så mange turnéer på grund af sygdom og mange andre ting, alkoholisme ... jeg siger altid: 'Billy, kan du ikke skrive en sang?' Det skyldes enten frygt eller dovenskab. Det ryster mig."

Elton John og Billy Joel har optrådt sammen adskillige gange og var sidst på turné sammen på deres Face to Face-turné fra marts 2009 og frem til marts 2010, hvor turnén blev afbrudt. Joel annoncerede herefter et års pause, og har i den mellemliggende tid undergået en dobbelt hofte-operation.

Ifølge Elton John har hans klaverboksende kollega problemer med sine "dæmoner": "Hver gang, Billy går på afvænning, har det været nogle letbenede afvænningsprogrammer. Da jeg gik på afvænning, blev jeg sat til at vaske gulve. Han går på afvænning, hvor de har fjernsyn ... Billy, du kommer ikke af med dine dæmoner ved at gå på afvænning "light". Du er nødt til at være seriøs. Folk beundrer dig, folk elsker dig og respekterer dig. Du burde være i stand til at gøre noget bedre, end det, du gør nu."

Til Rolling Stone svarer Billy Joel: "Jeg har arbejdet lang tid med Elton, og jeg har nydt vores forhold for meget til at lade noget så tilfældigt som disse kommentarer påvirke min kærlighed til ham. Elton er bare Elton."

Billy Joel har ikke udgivet ny popmusik siden 1993-albummet "River Of Dreams", men i 2001 udgav han det klassiske album "Fantasies And Delusions" med Joels klaverkompositioner fremført af Richard Joo.

ANNONCE