Nyhed

Er Smashing Pumpkins-bassisten på Siamese Dream-coveret?

Billy Corgan hævder, at bandets nuværende bassist er en af de to piger på bandets gennembrudsalbum

The Smashing Pumpkins udsendte i 1993 deres andet album, "Siamese Dream", der udover at sælge mere end fire millioner eksemplarer i USA alene også genererede klassikere som "Today" og "Disarm". Nu viser det sig, at den ene af de to piger på albumcoveret er ingen ringere end bandets nuværende bassist Nicole Fiorentino.

Historien kommer via Billy Corgans twitter-profil, hvor frontmanden i weekenden skrev, at han lige havde fået at vide, at hans nuværende bassist er en af pigerne på coveret til den 18 år gamle plade. Senere uddybede han samme sted historien:

"Han sagde, at hun ikke ville have, at vi vidste det, fordi hun troede, at vi så måske ikke ville lade hende komme med i bandet".

Nicole Fiorentino er i dag 31 og har tidligere spillet med Veruca Salt og Spinnerette. Hendes alder har dog fået Rolling Stone Magazine til at stille spørgsmålstegn ved Corgans påstand om, at Fiorentino er på coveret. De har sammenlignet coveret med et billede af bassisten, hvor ligheden med pigen til højre er påfaldende. Men de citerer samtidig en fotoassistent for Melodie McDaniel, der har taget billedet, som siger, at han er ret sikker på, at billedet blev taget specifikt til coveret. Her ville Fiorentino havde været 14 og altså omkring dobbelt så gammel som pigerne på coveret.

Så der er altså en chance for, at dette er en spøg fra Corgans side. Men som Rolling Stone ganske rigtigt pointerer, så ville det være ret sjovt, hvis det passede, og det ville være som at finde ud af at pigen fra pigen i bikostumet var kommet med i Blind Melon eller at Spencer Elden var ny frontmand i Nirvana. Eller for den sags skyld at drengen med flyveørerne skulle spille guitar på den kommende Sort Sol-turné.

ANNONCE