Nyhed

Iceage giver århusiansk natkoncert

Bandet er en del af arrangementet Raw Power på V58 denne weekend

Den fremadstormende danske punkkvartet Iceage besøger denne weekend Århus for første gang efter udgivelsen af deres debutplade for at give koncert sammen med bysbørnene i The Bellyaches og det københavnske punkband Sexdrome.

Iceage har fået en del omtale efter udgivelsen af deres debutalbum "The New Brigade", som udkom i januar. Et helt ubeskrevet blad var de dog ikke, da Peter Peter havde produceret deres debutsingle, og sommeren 2010 bød på en koncert på Pavilion Junior-scenen på Roskilde Festival.

GAFFAs Erik Barkman tog rigtig pænt imod debutpladen, og i en firestjernet anmeldelse skrev han blandt andet:

"Under de skramlede guitarer, kaotiske trommer og distancerede vokaler lurer en god håndfuld træfsikre melodier, der gør New Brigade mere medrivende for hver gennemlytning. Unge og uimponerede Iceage er ikke bare et los i røven på Danmarks halvslatne punkscene. De er også et stærkt bud på dens fremtid".

Med til koncerten tager Iceage de århusianske debutanter i The Bellyaches og det larmende punkband Sexdrome. Samme aften er der fotoudstilling med den engelske fotograf David Richardson, der er kendt for sin ret punkede og rå fotografiske stil. Richardsons udstilling bærer titlen "35mm Of Intimacy" og bliver vist i Overbaren på V58.

Alle tre navne kan opleves til Raw Power på V58 i Århus fredag 11. februar, hvor man også kan opleve følgende dj's: Mads Axelsen (Regnsky), Esben Weile Kjær (Mejlgade For Mangfoldighed), Malthe Lund Madsen og Raw Powers egne dj's.

Døre: 23.00 / Koncertstart: 00.30. Entré: 40 kroner / Aldersgrænse: 18 år / Gratis øl 23.00-00.00

ANNONCE