Nyhed

Kaizers Orchestra tilføjer koncert

Der er udsolgt til den kommende koncert i Vega, så nu tilføjes der et show i april samme sted

Kaizers Orchestra gæster landets fire største byer i marts måned for at præsentere første del af deres albumtriologi "Violeta, Violeta, vol. 1", hvor første del udkom mandag 31. januar 2011. Koncerten i København er allerede udsolgt, ligesom Train i Aarhus kan melde om få billetter. Men nu kan de norske Balkan-rockere glæde deres danske fans med endnu en københavnerkoncert i Vega 8. april.
 
Gruppens seneste album er første del af en planlagt tragedie i tre dele, der skal udsendes over de næste to år. Albummet blev godt modtaget i nærværende medie, hvor Erik Barkman i en firstjernet anmeldelse roste bandet for at vende tilbage til deres rødder:

"Violeta Violeta Vol. 1 er første del af en planlagt trilogi og som sådan et comeback, der forpligter. Albummet introducerer et nyt tekstunivers, men trækker meget bevidst på den sound, der i sin tid skaffede bandet sit gennembrud. Her er masser af skramlet percussion, skæve rytmer, twang-guitarer og sangbare omkvæd sunget på sydvestnorsk".

Selvom norske Kaizers Orchestra i Danmark har en stor og meget dedikeret fanskare, er det faktisk to år siden bandet sidst har været på turné herhjemme. Derfor lover frontmand Janove Ottesen i en pressemeddelelse sine fans en spektakulær oplevelse:

"Kaizers Orchestra har 10 års jubilæum til foråret, så vi har besluttet at gøre noget særligt ud af turnéen. Det bliver en kæmpemæssig produktion, vi kommer rundt med. Vi tør godt love flere sceneskift i løbet af koncerterne. Mere vil vi ikke sige...".

Ekstrakoncerten med Kaizers Orchestra afvikles fredag 8. april på Vega i København. Billetsalget starter fredag 11. februar kl. 10.00, og billetter kan købes via www.billetlugen.dk.

Den samlede tour ser således ud:
 
09. marts 2011: Vega, København – UDSOLGT
10. marts 2011: Posten, Odense
11. marts 2011: Train, Aarhus – FÅ BILLETTER
12. marts 2011: Skråen, Aalborg
08. april 2011: Vega, København – EKSTRA

ANNONCE