Nyhed

Kansas City tilbyder kørsel til og fra koncerter

Spillestedet i Odense giver til foråret publikum mulighed for gratis transport, når der afholdes koncerter

Kansas City i Odense vil gøre deres koncerter mere tilgængelige ved at tilbyde deres publikum gratis transport mellem Odense centrum og spillestedet. Det nye tiltag hedder "Rockbussen", og første gang man kan få et lift er torsdag den 24. februar: Det nye tiltag løber helt frem til juni. 

Rockbussen kører fra tre udvalgte steder i Odense C, og bringer publikum til og fra koncerter på Kanvas City ganske gratis. I en pressemeddelelse uddybes tanken bag tiltaget således:

"Vi har lyttet til vores gæster som alle synes Kansas City er et fedt spillested. Dog har vi ofte hørt, at folk alligevel fravælger en koncert pga. distancen fra midtbyen eller vejret. Samarbejdet omkring Rockbussen gør at vi kan imødekomme dette ønske. Vi ved ligeledes, at vores koncertpublikum kommer på vores samarbejdspartneres barer og vi håber naturligvis på, at der opstår en synergi mellem musikmiljøet og det gode "gå-i-byen-miljø" Odense har. Det er fantastisk, at alle restauratører, vi har spurgt, ønsker at få Rockbussen til at køre".

I løbet af foråret kan man kunne køre gratis til koncerter med Niels Skousen (billedet), The William Blakes, Atoi, Chimes & Bells og Von Dü. Det er desuden en god idé at holde fast i ens koncertbillet, når musikken stopper. Rockbussen arrangeres nemlig i samarbejde med ni lokale restaurationer, hvor man efterfølgende vil kunne få ombyttet sin billet til en øl.

Læs mere om Rockbussen her

ANNONCE