Nyhed

Kellermensch spiller til JaJaJa i London

Det alternative danske metalband er blevet udpeget til februar måneds JaJaJa i London

Sidste torsdag i hver måned er der specielt fokus på nordisk musik i London, og i denne måned er der blandt andet fokus på Kellermensch. Dette sker i forbindelse med initiativet JaJaJa, som er skabt af NOMEX-samarbejdet (de nordiske musikeksportkontorer). Initiativet præsenterer en gang om måneden tre udvalgte bands eller solister, som er udpeget af en kuratorgruppe bestående af folk fra de engelske medier og den engelske musikbranche. 

Arrangementet har eksisteret siden november 2009, og har haft danske navne som The Good The Bad, Bodebrixen, No And The Maybes og Champagne Riot på programmet. Det er skabt for at tiltrække ekstra opmærksomhed mod den skandinaviske musik, og få den ind på det engelske marked, der ellers er kendt for at være yderst kræsent. Via partnerskaber med blandt andet musiksitene The Line Of Best Fit og Rockfeedback, er det lykkes skandinavisk musik at blive hørt i England. 

Kellermensch har allerede givet radiokoncerter hos både BBC og XFM, samt spillet på engelske festivaler. Når bandet den 24. februar igen gør sig bemærket på det engelske marked, foregår det på klubben The Lexington sammen med de norske bands Årabrot og Deathcrush.

Andre interesserede bands/solister kan læse mere her og søge om deltagelse via dette link.

ANNONCE