Nyhed

Kyuss Lives! til Copenhell

Bandet får følgeskab af Doctor Midnight & The Mercy Cult, Babtized In Blood og The Burning

Der kommer i dag fire nye navne til programmet for Copenhell, og heriblandt finder man den gendannede gruppe Kyuss, der nu optræder under navnet Kyuss Lives! og som senere i år vil indspille et nyt album.

I november sidste år blev det offentliggjort, at John Garcia, Nick Oliveri og Brant Bjork havde fundet sammen igen for turnere med det gamle Kyuss-materiale. De tre indspillede sammen med nuværende Queens Of The Stone Age-leder Josh Homme bandets to første plader, hvorefter først Oliveri og derefter Bjork forlod bandet.

Men nu har de tre altså fundet sammen igen og tilføjet guitaristen Bruno Fevery, der sidste år var med på Garcia Plays Kyuss-turnéen. Bandet har dog ændret deres navn lidt, da "Kyuss kun er Kyuss, når Josh Homme er med", som John Garcia har udtrykt det.

Den gendannede gruppe spillede sidst i Danmark i 1995, hvor de sammen med blandt andre White Zombie varmede op for Soundgarden i KB Hallen, så mon ikke der er mange, der vil se frem til et genhør med gruppen bag "Green Machine", "Demon Cleaner" og "El Rodeo".

Kyuss Lives! tilføjes programmet sammen med den norske supergruppe Doctor Midnight & The Mercy Cult, der indeholder Hank von Helvete fra Turbonegro og Marilyn Manson-bassisten Tim Skold samt canadiske Baptized In Blood og danske The Burning.

De fire navne tilføjes et program, der allerede indeholder navne som Judas Priest, Korn, Morbid Angel, Mayhem, Deicide og GWAR. Alle navnene kan opleves, når Copenhell afvikles over to dage på Refshaleøen i dagene 17. og 18. juni. Programmet vil i alt bestå af 16 bands, der kommer til at repræsentere en bred vifte af metalgenrer på to scener. Billetter kan købes via GAFFA Live, og du kan læse mere på www.copenhell.dk.

ANNONCE