Nyhed

Masser af pop til Spot Festival

Der tilføjes nu pop i alle afskygninger til programmet for årets Spot Festival

Seks nye navne, der alle står i poppens tegn, er netop blevet tilføjet programmet til Spot Festival 2011, der finder sted i Århus til maj.

De nye navne er Fallulah (billedet), Vinnie Who, Marie Fisker, Giana Factory, 4 Guys From The Future og Bon Homme, og festivalens egen overskrift for annonceringen af de sidst ankomne tilføjelser til årets program lyder således:

"Corny elektropop, perlepop, art pop, pop noir, disco pop og dyster drømmepop. SPOT åbner godteposen og byder på masser af pop!".

Maria Apetri, aka Fallulah, blev spået en stor fremtid af GAFFA, hvilket ikke var helt forkert. Hun har siden sin debutudgivelse sidste år med albummet "The Black Cat Neighbourhood", haft vind i sejlene. Hun har netop vundet P3 Prisen, og nummeret "Out Of It" er titelmelodien til TV-serien "Lykke" på DR1.

Vinnie Who, har ligeledes opnået popularitet det sidste års tid. Ham og hans seks mand store orkester har ikke kun spillet i Danmark, men også uden for landets grænser. Senest i Wien som del af Spot On Denmark-fremstødet. Hans bidrag til popscenen på årets Spot Festival må siges at høre inden for diskogenren.

Marie Fisker, der debuterede med albummet "Ghost Of Love" i 2009, er nået vidt omkring med sin musik. Hun har bl.a. turneret i Tyskland med sin country-inspirerede pop, og i 2009 vandt hun en Steppeulv for Årets Håb.

De tre kvinder i Giana Factory, der udgav deres første album "Save The Youth" sidste år, tilfører festivalen clubbede beats, synth og småstøjende guitar med sin musik.

4 Guys From The Future fik af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann 4 stjerner for debutalbummet "Under The New Morning Sun" fra 2010. Derudover skrev Lohmann: "Lyduniverset er fortrinsvist støjende i ånden fra bands som Sonic Youth og The Brian Jonestown Massacre", så hvis man er til den slags, er der noget at glæde sig til på Spot.

Sidst men ikke mindst kan man ligeledes glæde sig til Thomas Høffding fra WhoMadeWho, der optræder som solokunstneren Bon Homme. Det selvbetitlede debutalbum udkom sidste år, og elektropop er overskriften for bassisten og sangerens soloprojekt.

Fallulah, Vinnie Who, Marie Fisker, Giana Factory, 4 Guys From The Future, Bon Homme og mange andre kan opleves den 27.-28. maj, når Spot Festival 2011 løber af stablen.

ANNONCE