Nyhed

Messy Shelters albumdebuterer

Til marts udgiver Messy Shelters sit første album og fejrer det med gratis downloads og koncerter

Messy Shelters, aka Århus-baserede Mikkel Bolding, udgiver i slutningen af marts sit debutalbum "Root System". Udgivelsen fejres med gratis downloads af nummeret "Shorthand", og bliver fulgt op af 5 koncerter rundt omkring i landet.

Første gang Messy Shelters lod høre fra sig var i 2008, hvor artisten udgav ep'en "Abandonship". GAFFAs anmelder Simon Christensen gav ep'en 5 stjerner og skrev:

"[…] Abandonship favner musikalsk bredt, og man kan kun glæde sig over, at den lange ventetid er brugt på at hæve produktion og sangskrivning til det, der i sportens verden hedder: "et højt bundniveau".

Efter endnu mere ventetid på knap tre år er Messy Shelters klar med sit debutalbum, der udkommer på Tigerspring Records i samarbejde med Universal Music. Manden bag Tigerspring Records, Christian Møller, fortæller om pladen: 

"Siden vi startede Tigerspring op tilbage i 2006, har vi arbejdet med Messy Shelters og glædet os og ventet på den dag, hvor vi endelig skulle udgive debutalbummet. Messy Shelters har været en kærlighedsaffære fra dag et".

"Root System" udkommer den 28. marts, men man kan allerede nu downloade "Shorthand" her.

Messy Shelters spiller følgende steder:

Den 8. april - KB 18, København

Den 9. april - Musikcafeen, Århus

Den 14 april - Transformer, Aalborg

Den 5. maj - Loppen, København (m. Our Broken Garden)

Den 6. maj - Templet, Lyngby (m. Our Broken Garden) - køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE