Nyhed

Peter A.G. udgiver nyt soloalbum

Gnags-forsangeren tager til marts på solo-turné og udgiver ved samme lejlighed et nyt album

Igennem 40 år har Peter A.G. været sanger og sangskriver i rockgruppen Gnags og har i den periode haft masser af hits samt spillet på alle landets største scener. Men nu skal det handle om solokarrieren, der søsættes både med en turné og et album.

For første gang vover Gnags-frontmanden pelsen live som solist – ene mand på scenen med sin guitar, sin mundharpe og sine sange. Anledningen er udgivelsen af albummet "Det Scene Show", der også lægger navn til en turné som kommer til at løbe af stablen i starten af det tidlige forår 2011. Det vil være en koncertrække, hvor Peter A.G. både vil spille gamle Gnags-klassikere og helt nye egne numre.

Det er ikke første gang, at Peter A.G. står som solist rent albummæssigt - faktisk er det hans tredje soloalbum i karrieren. Dog er det første gang, at han har taget sig tid til at promovere det og optræde med det live.

Det kommende album er ifølge en pressemeddelelse historien om, hvordan Peter A.G. blev musiker, sanger og sangskriver, og "Det Scene Show" skulle dermed handle om Peter A.G.'s liv med musikken i medgang og modgang.

Albummet udkommer den 7.marts i forbindelse med Peter A.G.'s solo-turné, som kører fra 2. marts til 15. april. Køb billetter til nogle af koncerterne via GAFFA Live.

ANNONCE