Nyhed

Toppen af Poppen: Peter A.G. misforstår Djämes Brauns "Fugle"

Gnags-sangeren vil ikke synge om damer, så han ændrer teksten, så den rent faktisk handlede om fugle

I gårsdagens udgave af TV2-programmet "Poppen af Poppen" var det dancehall-duoen Djämes Brauns tur til at få deres musik fortolket af de andre musikere. 

Særligt den 63-årige Gnags-sanger Peter A.G. fik gjort indtryk, da han havde omskrevet hittet "Fugle", så den rent faktisk handlede om fugle. Omskrivningen blev nødvendig, efter at A.G. fandt ud, hvad sangen rigtigt handlede om: "Jeg har valgt den sang, der hedder "Fugle", fordi jeg har en passion for fugle. Jeg har en have, der er indrettet til fugle. Jeg elsker fugle, og jeg har alle de fugle, det er muligt at få. De kommer helt naturligt i haven.", hvorefter han forsætter: "Så ser jeg, at det handler om skørtejægeri! Det kan jeg ikke stå som 63-årig og synge. Jeg kan ikke være på damejagt", siger han til TV2. Sangen bliver fremført i bedste uhæmmede Peter A.G.-stil.

Men også Ida Corr gjorde sig bemærket, da hun fortolkede nummeret "Farlig Tiger". Hun ændrede ligeledes i teksten, så den i stedet for at handle om damer nu handler om mænd.

Du kan se begge de underholdende klip her, via TV2

 

ANNONCE