Nyhed

Saybia til Nibe Festival

Søren Huss & Co. gæster den nordjyske festival, hvor også Den Gale Pose, Kellermensch, Treefight For Sunlight og Beth Hart har meldt deres ankomst

Efter mere end to års pause fra de danske livescener er Saybia begyndt at annoncere danske koncerter til sommer. For et par uger siden meldte de deres ankomst til Sommerrock i Fredericia 3. juni, og siden på Friluftsscenen i Silkeborg 5. august. Nu har Søren Huss & Co. også annonceret en koncert på Nibe Festival, der finder sted i dagene 29. juni-2. juli.

Nibe Festival har desuden offentliggjort yderligere fire navne til årets festival, nemlig de gendannede Den Gale Pose samt Kellermensch, Treefight For Sunlight og Beth Hart. Til gengæld har Apollo aflyst deres annoncerede koncert på festivalen, da de har besluttet at aflyse alle koncerter, inden de er færdige med at indspille album nummer to.

Saybia har ikke turneret i Danmark siden 2008, hvorpå de annoncerede en længere pause. En pause, som forsanger Søren Huss blandt andet brugte til at indspille det meget roste dansksprogede solodebutalbum "Troen & Ingen", der udkom i oktober 2010.


Saybia har dog allerede givet en koncert i 2011, nemlig på Alte Börse i Zürich, hvor de spillede 16. januar. Gruppen spillede også i Holland og Schweiz i 2010.

Saybia udgav deres debut-ep i 2001, og i 2002 udsendte de debutalbummet "The Second You Sleep", der gik direkte ind på førstepladsen på den danske albumhitliste, hvilket dengang ikke tidligere var set for et rockband. Albummet solgte over 100.000 eksemplarer og blev i 2004 fulgt op af "These Are The Days" og i 2007 af "Eyes On The Highway". Ingen af disse album solgte lige så godt som debuten i Danmark, men til gengæld nåede "Eyes On The Highway" at ligge på top 20-hitlisten i både Norge, Holland og Schweiz.

Nibe Festival har nu offentliggjort følgende navne til årets festival:


Kaiser Chiefs (UK), L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Dúné, Aqua, Lars Lilholt Band, Coast (UK), Alphabeat, Kill Screen Music, Morten Breum And Guests, Rune RK, Erik Hassle (S), De Eneste To, Vejgaard Tårnblæserlaug, Le Freak, De Glade Sømænd, Laust Sonne, Tue West, The Blue Van, Turboweekend, Vinnie Who, Anne Linnet, Burhan G, Infernal, Beth Hart (US), Den Gale Pose, Treefight For Sunlight, Kellermensch og Saybia.

ANNONCE