Nyhed

Sort Sol spiller ekstrakoncert i Det Kongelige

Der er udsolgt i KB Hallen, så nu tilføjer Sort Sol en dato i Det Kongelige Teater

Sort Sols koncert i KB Hallen i København har været udsolgt i noget tid, og nu er der fundet plads til en ekstrakoncert i Hovedstaden. Valget er faldet på Skuespilhuset, hvor rammerne bliver ganske anderledes end KB Hallen, og her kan man opleve den gendannede gruppe 3. april.

Det er foran et siddende publikum begrænset til 650 sæder, at Sort Sol til april skal spille deres københavnske ekstrakoncert. Det sker efter et specielt ønske fra bandet om at få lov til at spille på denne helt unikke scene, der hører under Det Kongelige Teater.
 
Sort Sol påbegynder 25. marts deres turné i Horsens, hvor der også er ved at være udsolgt, og tre dage efter udsendes deres massive bokssæt med ialt 116 numre fordelt på 11 cd'er. Det indeholder deres otte studiealbums fra "Minutes To Go" til "Snakecharmer", som alle er remasterede. Derudover er der tre bonus-cd'er med materiale fra ep'er, "Pærepunk", "Hamlet", outtakes, remixes og demoer.

Den samlede turnéplan for Sort Sol er som følger:

25.03    Horsens Ny Teater - Horsens (få billetter)
26.03    Portalen - Greve

31.03    Kulturværftet - Helsingør
01.04    Odense Idrætshal - Odense
02.04    Kongrescentret - Århus
03.04    Skuespilhuset - København

08.04    KB Hallen - København (udsolgt)
09.04    Godset - Kolding (udsolgt)

15.04    Kongrescentret - Ålborg
16.04    Kongrescentret - Ringsted

Datoen for ekstrakoncerten i Skuespilhuset er søndag d. 3. april, og forsalget mandag 14. februar klokken 10:00 hos www.kglteater.dk.


ANNONCE