Nyhed

Suspekt, Kashmir og Outlandish til Skive

Den nordvestjyske festival har annonceret tre nye navne

Skive Festival har offentliggjort tre nye navne til årets festival, nemlig Suspekt, Kashmir og Outlandish. Og dermed er Suspekt tilbage på de danske livescener for første gang siden 2009. I hele 2010 var de nemlig en del af supergruppen Selvmord sammen med L.O.C. og Jonas Vestergaard. Nu er Selvmord dog lagt i graven, i hvert fald i denne omgang, og også L.O.C. er tilbage i rollen som solist.

Suspekt debuterede i 1999 med et selvbetitlet album, som straks gjorde dem til et markant navn på den danske hiphop-scene med deres hårdkogte tekster og tunge beats. I 2003 fulgte gruppen albummet op med "Ingen Slukker Til Stars" og i 2007 "Prima Nocte". Sidstnævnte modtog en Danish Music Award i kategorien "Årets danske hiphop-udgivelse". Gruppen gæstede også Skive Festival i 2009.

Kashmir kan med sindsro kaldes et af Danmarks mest populære rockbands. Gruppen debuterede i 1994 med albummet "Travelogue", der blev en stor succes og blandt andet indeholdt hits som "The Story Of Jamie Fame Flame" og "Rose". Siden har bandet udsendt yderligere fire album, senest "Trespassers" fra 2010. Et album, som blandt andet resulterede i fem GAFFA-Priser. Kashmir har spillet gentagne gange på Skive Festival.


Outlandish alias Isam Bachiri, Lenny Martinez og Waqas Qadri med rødder i henholdsvis Marokko, Honduras og Pakistan må siges at være en af Danmarks mest succesrige multikulturelle grupper. Gruppen debuterede i 2000 med albummet "Outland's Official" med en blanding af hiphop, pop og verdensmusikalske indslag. De har siden udsendt yderligere tre album, senest "Sound Of A Rebel" i 2009. Blandt gruppens største hits kan nævnes "Walou", "Guntanamo", "Aïcha", "I Only Ask Of God" og "Rock All Day".

Skive Festival finder sted i dagene 1.-4. juni, og blandt de øvrige optrædende kan nævnes Tiësto, Volbeat, Sort Sol, Nik & Jay og Medina.

Køb billetter via GAFFA Live.


ANNONCE