Nyhed

The Bronson Brothers holder releasefester

Det silkeborgensiske band afholder tre releaseparties i forbindelse med udgivelsen af deres nye album

The Bronson Brothers fejrer udgivelsen af deres andet album "Love Sessions vol. I" med ikke mindre end tre release-fester.

Én i Silkeborg, én i København, og endelig én i cyberspace, hvor alle kan tjekke ind, downloade et gratis eksemplar af det nye album og chatte med bandets medlemmer.

Når The Bronson Brothers den 22. februar udgiver deres andet album "Love Sessions vol. I", kan fans og andre interesserede sikre sig et gratis eksemplar af albummet ved at skrive en facebook-besked til bandet. Tanken er at byde alle velkommen og holde en release-fest, der faktisk handler om musik.


"Ofte kommer traditionelle release-fester til at handle om alt muligt andet end musik. Det kan sagtens være sjovt – og det bliver det i vores to tilfælde. Men vi syntes også, det kunne være fedt at skabe et forum, hvor det er musikken, der bliver talt om. Håbet og hensigten bag web-festen er, at der sidder mennesker rundt om i landet, som ikke kan komme til weekendens mere traditionelle fester, men stadig har lyst til at høre vores nye plade – og måske endda har lyst til at give deres umiddelbare mening til kende", siger Ted Bronson.

Web-releasen foregår 22. februar, udgivelsesdagen for "Love Sessions vol. I", og varer fra kl. 18-22. Alle er velkomne, for til denne fest skriver man sin egen billet. Gæster skal nemlig logge på facebook og gå ind på The Bronson Brothers profil, mens festen er i gang, og skrive en besked til bandet. Så vil bandets medlemmer sidde klar og returnere links, hvorfra webfestens gæster kan downloade det nye album. Derefter kan der lyttes til sange som "Love In" og "Love My Little Bird" – og altså chattes med bandets medlemmer, hvis man har lyst til at feste igennem.

Vil man hellere feste på mere klassisk facon, foregår det i weekenden inden udgivelsen. Fredag den 18. februar i Pladeshoppens kaffebar i hjembyen Silkeborg og lørdag den 19. februar på Isola Bar i København. Begge dage fra kl. 20, og begge steder med mulighed for at se slutningen på den føljeton af levende videokollager, der følger hver af albummets 12 skæringer. Bandet har nemlig optaget 12 videoer til hver af albummets 12 sange. Stilen er hjemmegjort, og alle 12 videoer blev filmet på én dag for nogle uger siden.


"Det er vores egen lille musik-julekalender, som vi lægger på YouTube i dagene op til udgivelsen. Fra den 11. februar lægger vi én sang med tilhørende billeder op om dagen, således at skivens tolvte og sidste sang bliver lagt op den 22. februar. Til release-festerne synes vi dog, at det giver god mening at snyde lidt og se dem alle 12, når vi nu alligevel fejrer jul før tid", siger bandet om videokollagen.

Pladen, som det hele drejer sig om, beskriver The Bronson Brothers selv som et album, hvor musikaliteten, begejstringen og fællesskabet er i førersædet, og hvor de syng-med-bare omkvæd træder i hinandens træbeslåede støvlehæle på vej ud af højttalerne. Allerede et par uger inden udgivelsen er albummet i pressen blevet karakteriseret som "et forfriskende skridt mod den simple popskive" med en "overflod af gode popmelodier", og Aarhus Stiftstidende har tildelt fem stjerner ud af seks mulige til bandet. 

Der burde altså være mulighed for et par gode fester.


ANNONCE