Nyhed

Se ny video fra anmelderroste The Bronson Brothers – der udgiver album på kortspil

Den danske rockgruppe tager nye midler i brug for at kombinere musik og et fysisk produkt

Den danske rockgruppe The Bronson Brothers er på vej med deres fjerde album. "A Taste of Salt" er med gruppes egne ord et dystert værk, som kredser om mødet med en overstået ungdom og oplevelsen af eksistentielle rammer, der muterer uden varsel. I dag varmer de op til albummet med singlen og videoen "You Make Me You". Se videoen nedenfor.

"You Make Me You" handler i høj grad om sanger og bassist Anders Ejners oplevelse af forældrenes alderdom. Om mange års ægte- og fællesskab, som brutalt ændres, når to menneskers sygdom trækker i hver sin retning, og ens livsledsager forsvinder.

Videoen til singlen blander bandmedlemmernes ansigter hen over baggrunde af vores indre – mikroskoptætte billeder af væv og celler.

"A Taste of Salt" udkommer digitalt, på vinyl og på kortspil. Det er så vidt vides første gang nogensinde, at et album udkommer som kortspil. 55 musikere – alle med det tilfælles, at de har en relation til The Bronson Brothers – er repræsenteret, og med spillet følger downloadkoden til "A Taste of Salt". I dag hvor det digitale salg og streaming overskygger de fysiske musikprodukter, har The Bronson Brothers fået ideen til at kombinere et digitalt albumsalg med et fysisk produkt – merchandise og musik fusioneret

”Indholdet i musikken såvel som tanken bag kortspillet tager udgangspunkt i vores eget liv, som godt nok kan være virkelig tungt og trist, men samtidig legende og fjollet. Sådan er livet jo, og sådan er det for os”, siger sanger og guitarist Jepser Harding.

Coverbilledet er et linoleumstryk skabt af kunstner Nina Knappe. Hun har skabt et værk til hver af sangene på albummet. Værker og sange bliver udstillet sammen til efteråret.

GAFFAs anmelder Finn P. Madsen var begejstret for The Bronson Brothers' forrige album, "Blind" fra 2014. Han tildelte det fem stjerner og skrev blandt andet: "Ikke noget forhastet, musikken udvikler sig langsomt og bygger horisontale stemninger, hvor både tungsind og melankoli går hånd i hånd. Slægtskabet med de amerikanske The Black Heart Procession er til at få øje på." Læs hele anmeldelsen her.

 

 

 

ANNONCE