Nyhed

Trey Songz besøger Amager Bio

Den amerikanske soul- og r&b-sanger lægger vejen forbi København til april

Den amerikanske soul- og r&b-sanger Trey Songz var en af de sidste kunstnere, der gæstede Pumpehuset, inden det gik konkurs sidste sommer. Dengang var der fuldt hus, og nu melder Trey Songz så, at han vender tilbage til København – denne gang Amager Bio, som han indtager 18. april.

Trey Songz albumdebuterede tilbage i 2005 med albummet "I Gotta Make It", som blev en pæn succes. Det samme skete for opfølgeren "Trey Day" fra 2007, mens treeren, "Ready" fra 2009, blev et endnu større hit og til dato har solgt over 800.000 eksemplarer alene i USA. Hans seneste album er "Passion, Pain & Pleasure" fra 2010, der ligeledes har solgt glimrende, hele 240.000 eksemplarer på den første uge, ligesom det opnåede en andenplads på den officielle hitliste.

Trey Songz er to gange blevet nomineret til en Grammy og adskillige gange nomineret til en BET Award (Black Entertainment Television). I 2009 modtog han så en BET Award i kategorien "Best Male R&B Artist".
 
Trey Songz blev opdaget gennem et talentshow, der fik Atlantic Records til at skrive en pladekontrakt med ham. Igennem hans karriere har han arbejdet sammen med markante kunstnere som Diddy, Mary J. Blige, Drake, R. Kelly, Usher og Aretha Franklin. Tidligere har han været åbningsnavn for Jay-Z, og til marts skal han på tour med Ne-Yo i hele Storbritannien.
 
Billetsalget til koncerten begynder onsdag den 2. februar. kl. 10 via Billetlugen.dk / 70 263 267

ANNONCE