Nyhed

Veto holder release party

Fredag den 25. februar holder bandet fest og inviterer sine fans med

I går kunne GAFFA skrive en nyhed om, at Veto udgiver deres tredje album, "Everything Is Amplified" den 28. februar, og i dag kan vi skrive, at bandet holder release party i anledning af udgivelsen af albummet. Gruppen inviterer sine fans med, der, hvis de er hurtige, kan nå at købe én af de 250 billetter til festen.

Veto skriver på deres hjemmeside: – Nu ved vi, at I alle er trofaste tilhængere af vores band, og vi ønsker at behandle jer med mulighed for at få en billet til dette før alle andre. Bliver der nogle billetter i overskud, oplyser bandet, at de bliver sat officielt til salg på mandag.

Stærekassen i København skal huse det populære bands fest, hvor de vil spille hele deres album live. Derudover har bandet hyret dj'sene Pelle (White Pony) og Nicholas Kawamura (P3) til at spille. Koncerten er en del af Frost Festival, hvor en del af konceptet er at arrangere koncerter på steder, hvor man ikke normalt ser rockkoncerter.

For mere information om arrangementet og billetter, se på Vetos hjemmeside www.vetonet.dk eller tjek deres Facebook-profil.

Veto udgiver også deres nye album på vinyl, men vinyludgaven er først klar 21. marts.

ANNONCE