Nyhed

Annika Aakjær giver forsmag på nye numre

Den danske sangerinde vil give en forsmag på det nye materiale inden det bliver indspillet og udgivet på det kommende tredje album

Annika Aakjær har siden debuten "Lille Filantrop" været en ganske produktiv sangskriver. Aakjær har været medvirkende i Beatles-teaterforestillingen "Come Together" på Østre Gasværk. Snart får hun også sin skuespillerdebut i filmen "Dirch", hvor hun skal spille en ung Daimi (læs mere her). Sidste år udkom albummet "Missionær" og her skrev GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt følgende om albummet, som han gav 5 stjerner:

"Med Lille Filantrop stod Annika Aakjær for et af 2008's mest overbevisende danske debutalbum, propfyldt med iørefaldende dansksprogede sange med bid og vid. Nu er toeren her så, og den indfrier så absolut de høje forventninger. Annika Aakjær træder i den grad i karakter som skarp sangskriver, både når det gælder tekst og melodi."

Allerede nu barsler Aakjær med en ny udgivelse, som de hurtige får mulighed for at få et eksklusivt lyt til inden de skal indspilles i studiet. Aakjær ser det som en oplagt mulighed for at give sine fans en eksklusiv koncertoplevelse samtidig med, at hun selv får afprøvet sangene inden de indspilles. Om koncerten udtaler hun: 


"Jeg er så taknemmelig for de mennesker, der kommer til mine koncerter. Rigtig mange af dem er virkelig hardcore og kommer igen og igen. Dem vil jeg gerne belønne med, at de som de første får lov til at høre sangene, inden de bliver arrangeret og indspillet. Det er den slags koncert, jeg selv gerne ville høre med mine yndlingssangskrivere, og derudover får jeg selv rigtig meget ud af at spille dem live og mærke publikums respons. Det bliver ren win/win, håber jeg."

Annika Aakjærs eksklusive koncert bliver afholdt på Københavns Musikteater som en del af programmet for stedets nye musikscene "Koncert Plus". Arrangøren skriver om arrangementet, at man kan forvente sig en anderledes og meget eksklusiv koncertaften, hvor man får mulighed for at høre sangene nøjagtig, som de er skrevet, inden de behandles i pladestudiet og formentlig ryger på Aakjærs tredje album.

Annika Aakjær kan opleves på Københavns Musikteater lørdag d. 12. februar. kl. 21:00. Billetter koster 125 kr. og kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE