Nyhed

Beyoncé er i studiet

Sangerinden har allieret sig med en lang række producere, der skal skrive hits til hendes fjerde album

Det er lidt over to år siden Beyoncé skiftede navn til Sasha Fierce og udsendte et album, der genererede hits som "Halo", "If I Were A Boy" og "Single Ladies (Put a Ring on It)". Nu er hun gået i gang med sit fjerde soloalbum, og som altid har hun allieret sig med nogle af de hotteste producere for at sikre sig endnu flere hits til diskografien.

Arbejdet på albummet startede i foråret 2010, hvor navne som Rodney "Darkchild" Jerkins (Destiny's Child, Jennifer Lopez) og  Jim Jonsin (Usher, Lil Wayne) bekræftede, at de var i gang med tracks til det kommende album. Også Ne-Yo og Sean Garrett (Usher, Ciara) skulle være involveret, og seneste mand på holdet er produceren S1.

Han er en del af Strange Fruit Project, der har udsendt plader under eget navn samt samarbejdet med Ghostface Killah og Erykah Badu, og på egen hånd har han arbejdet som producer på Kanye West-sangen "Power".

Ifølge producerens twitter-konto er der fuld gang i indspilningerne til det kommende album, og efter en uges arbejde har de sammen færdiggjort nogle sange, som S1 siger har en meget stor lyd.

Der er dog endnu ingen melding om, hvornår albummet som skulle være inspireret af alt fra Fela Kuti til Michael Jackson vil blive udsendt.

ANNONCE