Nyhed

Beyoncé skal indspille A Star Is Born

Den fjerde udgave af filmen skal instrueres af Clint Eastwood og have Destiny's Child-sangeren i hovedrollen

Den amerikanske film "A Star Is Born" fra 1937 er allerede blevet genindspillet to gange, men nu rapporterer Rolling Stone, at Clint Eastwood skal instruere en tredje genindspilning, som skal have Beyoncé i hovedrollen som Esther Blodgett.

Filmen handler om en håbefuld skuespillerinde, der får hovedrollen i en film med en stor Hollywood-stjerne, som hun har indgået et forhold til, men hvis karriere er for nedadgående. Rollen gør hende til en stjerne, mens hans karriere fortsætter ned ad bakke, hvilket fører til alkoholisme, sammenbrud og selvmord.

Rollen som Esther Blodgett blev oprindelig spillet af stumfilmsstjernen Janet Gaynor, og i senere versioner blev den overtaget af Judy Garland og Barbra Streisand, og i disse versioner er filmen blevet omskrevet til en musical. Nu skulle Beyoncé altså have sagt ja til at spille hovedrollen i filmen, der i de to seneste versioner har haft et celebert soundtrack. Det var Ira Gershwin og Harold Arlen, der skrev tekst og musik til 1954-versionen, og til versionen fra 1976 fandt man navne som Kenny Loggins, Paul Williams og naturligvis Barbra Streisand på soundtracket.

Det vides endnu ikke, hvem der skal spille den fallerede mandlige stjerne i filmen, men der er blevet nævnt navne som Will Smith, Eddie Murphy og Jon Ham fra "Mad Men".

ANNONCE