Nyhed

Billy Joel rygtes til Skanderborg

Bookerne fra Danmarks Smukkeste Festival benægter dog, at historien har noget på sig

Da GAFFA tirsdag skrev om tilføjelsen af The National til programmet for Danmarks Smukkeste Festival 2011 blev det kommenteret, at den amerikanske webside Song Kick også sender Billy Joel en tur til Skanderborg. Dette skulle dog ikke have noget på sig.

Linket er også blevet spredt på festivalens Facebook-side, men ifølge folkene bag festivalen er dette blot endnu et eksempel på, at man ikke skal tro på alt, man læser på nettet. Festivalens bookere afviser i hvert fald, at de har hyret den amerikanske pianist til at give koncert på årets festival.

Et besøg på The Piano Mans webside viser da også, at han ikke har en eneste koncert planlagt i 2011, og hans seneste koncertaktivitet var i marts 2010, hvor han afsluttede sin Face To Face-turné sammen med Elton John. Efterfølgende annoncerede han, at han ville tage et års pause, og i november gennemgik han en dobbelt hofteoperation, som man må formode, at han endnu ikke er kommet sig helt over.

Så rygtet skulle altså ikke have noget på sig, men da der lige nu kun er offentliggjort 21 navne er der stadig masser af plads til både danske og internationale tilføjelser. Festivalen tager imod ønsker på deres webside, og har man hørt rygter om navne, der kunne være på vej til festivalen, er man velkommen til at lægge en kommentar nedenfor.

ANNONCE