Nyhed

Danmarks Smukkeste Festival støtter Danmarks Indsamlingen

Festivalen er i gang i år på pladsen på Nytorv med livemusik og underholdning for at samle penge ind sammen med P3

I denne uge er der en lang række aktiviteter i forbindelse med Danmarks Indsamling inklusive et stort show i Tap 1, hvor en stribe navne optræder for at samle penge ind til unge i Afrika. Men inden da kan man på Nytorv i København deltage i forskellige arrangementer blandt andet arrangeret af Danmarks Smukkeste Festival.

Festivalen fra Skanderborg står fredag 28. januar bag en dag med mad og musik, hvor alle indtægter går til indsamlingen. Her kan man fra klokken 15:00 opleve Morten Breum, Vinnie Who (billedet) og Sys Bjerre samt deltage i en række auktioner, der også skal samle penge ind.

Danmarks Smukkeste Festival udlodder en af eftertragtede Pig Me-hytter på en auktion på Laurtiz.com allerede fra i dag. Derudover udloddes en af de populære Can Sleep (inkl. 2 festivalbilletter) og én Pig Me-hytte (inkl. 2 festivalbilletter) via en SMS-Tombola på P3 den 28. januar.

Der vil naturligvis også blive transmitteret live fra arrangementerne og koncerterne på P3 på dagen, ligesom der vil til de øvrige arrangementer på Nytorv, hvorfra P3 sender live fra onsdag 26. januar klokken 9:00.

ANNONCE