Nyhed

Eagles til Hjallerup

Den amerikanske gruppe lægger til juni vejen forbi Koncertpladsen Hjallerup

Amerikanske Eagles er stadig på deres Long Road Out Of Eden World Tour, hvilket betyder at de 15. juni igen lægger vejen forbi Danmark. Sidst gæstede bandet NRGI Park i Århus, men denne gang bliver det en ny koncertplads nord for Aalborg, der skal lægge scene og græs til koncerten.

Eagles bliver nemlig første band til at spille på det nye nordjyske koncertområde Koncertpladsen Hjallerup, Aalborg Nord. Her er der plads til 26.000 publikummer på et område, hvor der er ifølge arrangørerne er nem adgang til Aalborg Lufthavn, motorvejen ligger 400 meter fra koncertpladsen, og så er der omstigning i Aalborg fra tog og bus til hurtigtkørende busser direkte til koncertpladsen. Det nye koncertområde er på samme område, der hvert år besøges af 250.000 gæster over en weekend til Hjallerup Marked.

Dermed skulle logistikken være på plads, og med offentliggørelsen af koncerten med Eagles er første navn også på plads. Gruppen har siden marts 2008 turneret med sangene fra "Long Road Out Of Eden", der indtil videre har solgt mere end syv millioner eksemplarer i hjemlandet. Kombineret med deres øvrige succesfulde udgivelser har de solgt mere end 120 millioner plader på verdensplan, hvilket gør dem til det bedst sælgende amerikanske band nogensinde.

Eagles kan opleves Koncertpladsen Hjallerup 15. juni, og billetsalget starter 24. januar klokken 10:00 via Billetnet.

ANNONCE